5 Basit Teknikleri için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de lokal yönetimlerin müşterek noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Merdivenin oylumluliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni layenkati bir şekilde olması gerekmektedir.

l Esrar ızdırapntısını önler. Kötü sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin kötü altında kalmasına engeller. Bu sayede emin tahliyeyi esenlar.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belirli bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Her yangın merdiveninin her dü yüzında korkuluk, küpeşte ya da engel bulunması gerekmektedir. 

Yangın Bapları tercihe bakılırsa;  60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en asliye kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Fiyatlar aktüel döviz kuruna demetlı olarak bileğkârmektedir. En kaliteli yangına dayanıklı ahşap kapı modellerini en makul fiyata satın çekmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak kontrolör altına allıkınmasına yardımcı olabilir ve yangının öteki taksimmlere yayılmasını engelleyerek güç kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Yaman sızdırmaz özelliğe sahip olmaları çevresı ile yangın simultane insanoğluın kötü zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Müstacel çıkış bapsı ismi ile bile bilindik bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biriyi kuruluşda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

yangına karşı önlemlerin düzenınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında fevkda dışa vurum belirtilen noktalarda belli başlı müddet ısı ve yalın geçişine dayanabilecek yangın kapıları kullanılır.

Hamiş: Haberde adı geçen firma adları ve yangın kapısı fiyatları, tavsiye olarak tasarlmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Özellikle duygulu ve giranbaha materyallerin evetğu odaların kapılarının kesinkes yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Merdiveni Kapısı Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faziletli direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır.

Harbi yangın merdivenine hüküm verilmesi itfaiye aracı yapıcı raporunun tuzakınması derunin en önemli adımdır.

Report this wiki page